Bloemen bestellen acceptgiro, met acceptgiro betalen?
Bloemen bestellen? Lees hieronder meer!
Nu we leven in het digitale tijdperk kunnen we alles online bestellen en aan onze deur laten bezorgen. Dit is bijzonder handig en het bespaart u een hoop moeite. Bloemen online bestellen is bijzonder makkelijk omdat u rustig de tijd kunt nemen om net dat ene boeket of bos bloemen uit te kiezen dat u echt graag wilt hebben en daar rustig de tijd voor kunt nemen. Een ander groot voordeel is dat u op verschillende manieren kunt betalen, over het algemeen is elke populaire betaalmiddel beschikbaar zoals betaling via acceptgiro, iDeal, PayPal en vele andere. Bekijk hieronder meer informatie over het bestellen van bloemen en met een acceptgiro betalen. Tevens vindt u een groot overzicht met prachtige boeketten en andere mooie bloemen door op onderstaande link te klikken.
Bloemen bestellen acceptgiro

Bloemen bestellen acceptgiro:

Betalen via acceptgiro?
Voor veel mensen die niet bekend zijn met online betalingen maar wel bloemen willen bestellen is er gelukkig nog altijd de mogelijkheid om via een acceptgiro te betalen. Acceptgiro’s kunnen digitaal naar u opgestuurd worden via de email of via de post. Betalen met een acceptgiro heeft verschillende voordelen.

  • Snelle afhandeling
  • Betaling gebeurt achteraf dus u kunt eerst uw product bekijken.
  • Mogelijkheid tot digitale acceptgiro
  • Vertrouwde manier van betaling.

BeĆ«indiging acceptgiro’s?
Per 1 januari 2019 is betalen met een acceptgiro helaas niet meer mogelijk. Het is al een tijd zo dat er weinig mensen meer gebruik van maken, dit komt omdat er veel andere betalingsvormen zijn gekomen de laatste jaren. Deze betalingsvormen zijn allemaal digitaal en als u niet wilt of kunt betalen via andere betalingsvormen is het handig u vast te laten informeren over andere betalingsvormen bij uw bank..

Meer informatie over bloemen bestellen: